top of page

Nuostabus meistriškumas

Bill Crowder

Girsiu Tave, kad taip nuostabiai ir baimę keliančiai esu sukurtas.“ (Ps 139, 14)


Mūsų koledžo vokalinės grupės vadovas dirigavo grupei ir tuo pat metu akompanavo mums fortepijonu, meistriškai suderindamas abu šiuos darbus. Kartą, pasibaigus koncertui, jis atrodė ypač pavargęs. Aš jo paklausiau, ar jam viskas gerai. Jis atsakė: „Man dar taip nebuvo nutikę“. O paskui paaiškino: „Fortepijonas buvo taip išsiderinęs, kad man visą koncertą teko groti dvejose tonacijose. Kaire ranka vienoje, dešine - kitoje!“ Aš buvau pritrenktas tokio stebėtino meistriškumo. O dar ir sužavėtas Tuo, kuris sukūrė žmones, gebančius atlikti tokius dalykus.


Karalius Dovydas parodė dar didesnį susižavėjimą, kai rašė: „Girsiu Tave, kad taip nuostabiai ir baimę keliančiai esu sukurtas“ (Ps 139, 14). Ar tai būtų žmonių gabumai ar gamtos stebuklai, visa kūrinija parodo jos Kūrėjo didybę.


Ateis laikas, kai mes atsidursime Dievo akivaizdoje; visų tautų žmonės šlovins Jį tokiais žodžiais: „Vertas esi, o Viešpatie, priimti šlovę, pagarbą ir jėgą, nes Tu visa sutvėrei – Tavo valia visa yra ir buvo sutverta“ (Apr 4, 11). Stebėtini gebėjimai, kuriuos mums duoda Dievas, ir nepaprastas grožis, kurį Jis sukūrė, daugiau negu pakankama priežastis, kad Jį šlovintume.


Kas Dievo kūrinijoje skatina jus šlovinti Viešpatį? Kodėl yra svarbu dėkoti ir šlovinti Dievą už sugebėjimus, kuriuos Jis jums suteikė?


Koks nuostabus esi, Dieve! Visuose dalykuose aš matau Tavo pirštų prisilietimą. Dėkoju už viską, ką Tu sukūrei!


© Our Daily Bread

56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page