top of page
Writer's pictureJezus.lt

Prašome, kalbėkite tyliau

Bill Crowder

O Jis pasitraukdavo į dykvietes melstis.“ (Luko 5, 16)

Žaliasis krantas (Green Bank) Vakarų Virdžinijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, yra mažytė gyvenvietė atšiauriuose Apalačių kalnuose. Ji panaši į dešimtis kitų vietovės miestelių, išskyrus vieną svarbią išimtį. Nė vienas iš šimto keturiasdešimt dviejų gyventojų neturi mobiliojo interneto prieigos. Priežastis - observatorija, kurios teleskopas nuolat skenuoja dangų. Wi-Fi ir mobiliųjų telefonų bokštų signalai sukelia trukdžius, todėl Žaliasis krantas taiko radijo tylos režimą. Tai viena technologiškai tyliausių vietų Šiaurės Amerikoje.

Kartais tyla yra geriausia būsena judėti į priekį, ypač santykiuose su Dievu. Pats Jėzus rodė tokį pavyzdį, dažnai pasitraukdamas ir praleisdamas laiką vienatvėje, kad pasikalbėtų su Tėvu. Lukas praneša: „Jis pasitraukdavo į dykvietes melstis.“ (Lk 5, 16). Tai puikus pavyzdys mums. Jei visatos Kūrėjas taip gerai suvokė savo priklausomybę nuo Tėvo, tai kiek labiau Jo reikia mums!

Reguliariai pasitraukdami į ramią vietą ir stiprindami savo dvasią Dievo akivaizdoje, galime judėti pirmyn Jo atnaujinančioje galybėje. Ar turite tokią vietą?

Kas trukdo jūsų maldingam bendravimui su Dievu? Kur galite labiau susitelkti į maldą?

Dangiškasis Tėve, kartais gyvenimo nuodėmingame pasaulyje triukšmas atitraukia mane nuo Tavęs ir neleidžia praleisti laiko su Tavimi. Padėk man rasti vietą, kur galėčiau tiesiog džiaugtis Tavo buvimu.

© Our Daily Bread

114 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Comments


bottom of page